top of page
  • Foto van schrijverArno Rosendaal

Zondag (18-12-2022) vanaf 10:30uur schaatsplezier in Oudenhoorn

Gisteren, vannacht en vanmorgen in de vroegte is de technische commissie aan het werk geweest voor schaatsplezier. Een stevige inspanning met als doel, de kans op schaatsen zo groot mogelijk maken.


De krabbelbaan hebben we in laagjes weer opgebouwd. Met mooi resultaat. De laatste aangebracht lagen zijn niet stevig genoeg om vandaag (17-12-2022) te openen. De temperatuur ligt rond het vriespunt. Goed, maar niet goed genoeg om een opgespoten baan schaatshard te krijgen.


De 400m wedstrijdbaan is weer een centimeter gegroeid vannacht! Super! Nog te dun om veilig te schaatsen maar het gaat de goede kant op. Met goede hoop, voldoende vorst hopen we er stiekem op mom deze morgen te kunnen openen (niet doorvertellen, het is nog onzeker)


Vandaag blijven we de hele dag gesloten, morgenochtend (zondag 18-12-2022) om 10:30uur zullen we de krabbelbaan openen. Hou de website in de gaten voor het laatste nieuws!


Nog geen schaatsen? koop ze bij ons. Kom langs of kijk op website in de webshop ;-) Zijn je schaatsen bot, laat ze dan bij ons slijpen.


Bij ons kan je pinnen! graag zelfs!


In Oudenhoorn alles op alles voor veilig schaatsplezier. ❄️👍🏼 (foto's 16-12-2022 laat op de avond)

719 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page