top of page

Vul onderstaand formulier in en wordt lid of donateur! 

Wat je moet weten over onze lidmaatschappen:

IJsclub Nooitgedacht Oudenhoorn is een vereniging die in stand wordt gehouden door zijn leden en donateurs. Zonder leden zou de vereniging geen bestaan kennen.

Lid of donateur, wat past het beste bij jou?

Tot het 16e levensjaar is het lidmaatschap €2,50 (junior) daarna wordt het €6,- (senior). Met een lidmaatschap mag je bij ijs, onbeperkt schaatsen. Ben je niet zo’n schaatser maar wil je de vereniging wel steunen? Dat kan als donateur voor €2,50 per jaar.

Het voldoen van de contributie

Als u lid bent dan ontvangt u ieder jaar in de maand november een factuur. Deze factuur dient voldaan te zijn vóór 1-december van datzelfde jaar. Wanneer de contributie is voldaan, ligt bij ijs

de toegangskaart gereed bij de entree van het verenigingsgebouw. 

Moment van lid worden

U kunt het hele jaar door lid worden. Uitgezonderd tijdens opening van de baan. Dan kan lid worden ook maar gaat het lidmaatschap in vanaf het volgende schaatsseizoen (1-dec t/m 15mrt) in.

 

Bij vragen over uw lidmaatschap, neem contact op met onze ledenadministratie.  

facturen.jpg

Voor vragen  betreffende de ledenadministratie, uw lidmaatschap en/of wijzigingen kunt u contact opnemen met Johan en Maaike Rosendaal. 

ledenadministratie@ijscluboudenhoorn.nl

06-48797620 / 0181-310069

Ledenadministratie

Wijzigen van gegevens

Er kan natuurlijk altijd iets veranderen, bij verhuizing, gezinsuitbreiding of overlijden neem dan contact met ons op. Dit is mogelijk door de wijzigingen te mailen naar ledenadminstratie@ijscluboudenhoorn.nl 

Gebruik van de gegevens (AVG)

Uw gegevens zoals bij ons doorgegeven zijn enkel en alleen bedoeld voor het administreren van u als lid. De gegevens worden alleen gebruikt om u ieder jaar te kunnen voorzien van een factuur. De gegevens zijn alleen te raadplegen t.b.v. de ledenadministratie. 

Bedankt! uw gegegevens zijn ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page