top of page
MDB_6783.jpg

60-jaar IJsclub “Nooitgedacht”

Terugblik: 

60-jaar IJsclub Nooitgedacht Oudenhoorn 

1963 was het jaar dat het formeel werd, de aanwezige ijsclub in Oudenhoorn werd officieel IJsclub Nooitgedacht Oudenhoorn ingeschreven bij de KvK. Vanwege wat uitzoek werk werd een aantal jaren later het huishoudelijk reglement opgesteld en werd het logo ontworpen. 2023 is het jaar dat we dan ook het 60-jarig jubileum vieren. 

 

Op vrijdag zijn door opa Cor (zeer doorgewinterde IJsmeester die veel op de ijsclub aanwezig is) alle kinderen van de basisschool opgehaald. Hiervoor was de borstelwagen uit de schuur gehaald zodat alle kinderen achter de veegwagen aan naar de ijsbaan konden lopen. Voor het vertrek vanaf school is daar een blijvende herinnering aan het jubileum onthuld. Een tegel in het trottoir. Op de ijsclub is een quiz gespeeld, zijn spellen gespeeld en is er natuurlijk patat gegeten. 

Zaterdag was een vol programma een volledige dag in het teken van het jubileum. Begonnen met een hardloopwedstrijd voor de 5 en 10km. Na de wedstrijd is het jubileum aandenken onthuld door Burgemeester Peter Rehwinkel. Het hele terrein was vervolgens ingedeeld met foodtrucks, een terras, lasergamen, springkussen, schminken en gezellige muziek. Om 20:00uur speelde CopyCat zijn eerste noten en dat bleef tot zeker 00:00uur zeer gezellig.  

Foto sfeerimpressie:

 

MDB_6600_edited.jpg
Ijspret schaatsbaan Oudenhoorn-0051.jpg

Wij verwelkomen jullie graag aanstaande winter weer op de ijsbaan!

Ben je nog geen lid?

 

➡️ Klik hier om direct lid te worden

bottom of page