top of page
  • Foto van schrijverArno Rosendaal

Vrijwilligers bikkelen om kans op schaatsen zo groot mogelijk te maken!

De afgelopen dagen loopt de schaatskoorts stevig op in Nederland en zeker ook in Oudenhoorn. Sinds zaterdag (6-1) zijn de vrijwilligers alles in gereedheid aan het brengen om de kans op schaatsen zo groot mogelijk te maken!!


Door de krabbelbaan (1200m2 verharde oppervlakte) in dunne laagjes op te bouwen vergroten wij de kans op een geschikte ijsvloer en daarmee de kans op schaatsen. Dat is veel werk en bikkelen in de kou. Maar, dat doen we graag, aldus senior-ijsmeester Cor Schipper "we doen het en we doen het goed, het is natuurlijk ook gewoon gezellig met elkaar". Volgens hoofd technische commissie Jan-Cees lijkt het erop dat het harde werken beloond gaat worden, nog een paar laagjes en dan kunnen we weer plezier hebben.


Op dinsdag 9-1 zal om 14:30uur het besluit worden genomen of de ijsbaan nog op de dinsdag zal openen of dat het later in de week gaat worden. De website en de facebookpagina van de vereniging houden de ruim 1250leden en overige schaatsliefhebbers op de hoogte.


Ondertussen is de website geheel bijgewerkt en kunnen er zowel nieuwe als 2e hands schaatsen worden besteld. Passen, betalen en daarmee afhalen kan op het moment dat de ijsbaan is geopend en/of op afspraak. WEBSHOP


687 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page